Ring til os på: 28908100

Vi er specialister i rullegræs og brolægning - Ring på 28 90 81 00

Udlægning af rullegræs, vedligeholdelse af grønne arealer(herunder græsslåning, hækklipning, ukrudtsbekæmpelse o.lign., anlægning af græsplæner, plantekasser udført i stål og træ, og havearkitektur - i sammenarbejde med vores havearkitekt får du den have du altid har drømt om - fra kr. 4.500,00

 

Anlægning af haver, omlægning af haver, belægningsarbejde, vi arbejder med alle stentyper og udfører bl.a. terrasser, gangstier og indkørsler, støttemure, beplantning af træer, buske, blomster, beskæring og fjernelse af buske og træer, træfældning, alt i minigraver arbejde.

 


Alle ovenstående løsninger tilbydes på fast basis såvel som ad hoc.

Der er mulighed for at tegne en serviceaftale, hvor vi på fast basis, efterser og
vedligeholder Deres have, gårdanlæg eller udendørsareal. Denne løsning er naturligvis primært rettet mod virksomheder og boligforeninger, men er også velegnet til den travle familie eller ældre borgere.​Vi står altid klar til at rådgive vores kunder og give dem et tilbud, der er specifikt tilpasset de nødvendige behov. Dette gælder både i forhold til pris, tid og produkter.

Du kan derfor til enhver tid ringe til vores telefon på nummeret: 2890 8100 eller skrive på vores mail: info@aarhus-gartner.dk - og husk, det koster ikke noget at spørge.